Jag heter Linda och jag har alltid brunnit för kost och hälsa, att leva sunt och att ta hand om kroppen. 

Nu när jag äntligen börjat jobba med det som kostrådgivare och får möjligheten att hjälpa andra ger Jenniefer och HCO mig verktygen och ovärderlig utbildning i att jobba online. Jag började som helt grön på onlinearbete men lär mig så mycket hela tiden.

Jag når i och med detta lättare ut med min kunskap och kan hjälpa så många fler. Att jobba online ger mig dessutom friheten att styra vartifrån och när jag vill jobba. Jag kan resa men ändå lätt ta med mig jobbet, vilket är en sån frihet. 

HCO är ett så fantastiskt team som jag hela tiden får stöd av och kan bolla tankar med. 

Jag är så glad att jag tog steget att börja jobba online. 

Ja och vi på Hälsocoach online är så glada över att ha med dig i teamet.