Varför blir hunger och sötsug så kraftigt i klimakteriet?

Upplever du att du har mer sötsug och hunger och har svårt att låta bli att äta mer eller ta ett extra snacks trots att du ätit nyss och inte borde vara hungrig alls, samtidigt som koloni smyger sig på och gärna vill sätta sig på magen?

Då kan jag trösta dig med att du inte inbillar dig och att du inte är ensam. Kvinnans hormonella förändringar runt klimakteriet. kan vara extremt påfrestande för dig som kvinna medans en del inte känner något alls. För en 100% balans behöver man tillsätta hormoner MEN det du kan göra är att skapa ett grundläge där kroppen har en bra grundläggande balans och då är det ofta så att symptomen bli mildare och färre.Lär dig vad som händer och vad du faktiskt kan göra åt det utan att vända upp och ned på hela världen och strypa ned kosten oh öka träningen till en nivå som du vet att du ändå inte kommer klara av att hålla.

Häng med på vårt kostnadsfria webbinar så får du lära dig:

  • Vad som händer
  • Vad du enkelt kan göra själv
  • Vilken hjälp du kan få om du känner att du vill ha mer guidning

Fyll i nedan så får du välja datum och tid:

5/2 20:00

7/2 19:00

9/2 12:15

Kan du inte vara med på de tiderna så anmäl dig till något av dem så får du en inspelning på mail så att du kan se det i efterhand.